U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van een of meerdere sexy dames? Dan is Park 118 het ondeugendste adresje van Amsterdam en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Park 118 zijn 7 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 40 lentes en met een keur van diverse nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Park 118 girls verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle luxueuze kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Ook hebben diverse kamers een airco. Tevens kunt u voor een sauna-arrangement kiezen in onze speciale VIP-kamer waarnaast een heerlijke sauna met douchecabine is gesitueerd. Zo kunt u samen met de sexy dame van uw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor uw lichaam en geest!

Discretie, hygiene & service staan bij Park 118 hoog in het vaandel. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privehuis is discreet gelegen tegenover het Sarphatipark in de bekende en goede wijk De Oude Pijp net ten zuiden van het Centrum van Amsterdam.

De bekende Albert Cuypstraat maar ook Centraal Station en de RAI zijn op 5 minuten afstand.

Hier op onze website kunt u de diverse mogelijkheden en een impressie van de Park 118 girls en ons privehuis op uw gemak bekijken alvorens u een bezoek brengt aan ons privehuis. De sexy dames die bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privehuis te mogen doen verlaten.

Wij willen benadrukken dat wij een privehuis zijn en geen club. Er is dus geen bar of ge-animeer van dames. U komt nooit andere gasten tegen dus discretie gewaarborgd en geen entreeprijs.

Openingstijden 7 dagen per week: maandag t/m zaterdag 11.00-0.00 uur en zondag 12.00-0.00 uur.

Dames

Maak kennis met onze aantrekkelijke dames, variërend in leeftijd van 21 t/m 38 jaar. Hier een selectie van een aantal dames. Daar echter niet alle dames gefotografeerd wilden worden, is dit een beperkt aantal. Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u vrijblijvend uit om met al onze dames kennis te maken.

Vacatures

Wegens GROTE drukte met spoed zeer gemotiveerde slanke sexy dames vanaf 21 jaar tot ca. 35 jaar met Europese nationaliteit gezocht met positieve werkhouding en plezier in het verleiden en beminnen, email of bel ons voor een afspraak en rondleiding.

Tarieven

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op safe-sex inclusief kamerhuur en drankje van het huis. Eventuele extra wensen kunnen vooraf op de voorstelkamer met de dame worden besproken.

Prijs voor 30 min: € 65,-
Prijs voor 45 min: € 80,-
Prijs voor 60 min: € 100,-
Prijs voor 60 min incl. bad: € 125,-
Prijs voor 60 min incl. bad en sauna: € 150,-
Prijs voor 60 min SM met Meesteres Sarah € 175,-

Wij accepteren pin, mastercard en visacard. Alle betalingen worden discreet afgehandeld.

Contact

Privehuis / Sexclub Park 118

Sarphatipark 118H
1073 ED Amsterdam
T: 020-6723022
E: info@privehuis118amsterdam.nl

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 0:00
zondag van 12:00 tot 0:00