Uniek in Nederland: Club & Bruin Cafe. Leuke meiden die willen!

Gastvrouw Yvonne leidt u graag rond in de gezellige en ongedwongen sfeer van een bruin cafe met de warmte van een club vol met mooie dames. Voor de rokers en/of discrete ontmoetingen is er een speciale (rokers) ruimte voorzien van aparte bar met een eigen in- en uitgang. Wij hebben de beschikking over diverse luxe suites waarvan allen voorzien van de benodigde wasgelegenheden en enkele voorzien van jacuzzi.

Er zijn dagelijks diverse dames aanwezig van verschillende nationaliteiten zoals: Nederlands, Pools, Braziliaans, Zuid Afrikaans en Belgisch. De Club heeft een gemoedelijke sfeer met een huiselijke indruk.

Wij beschikken over een beveiligd en discreet pinautomaat, waar u ook met uw bank/creditcard terecht kunt. De zaak beschikt over alle benodigde vergunningen (horeca- en sexinrichtings vergunning) en staat onder controle van diverse gemeentelijke instanties.

Vanzelfsprekend hebben wij hygiëne hoog in ons vaandel staan en worden al onze dames en ruimtes met regelmaat gecontroleerd door de GGD.

Vrij en discreet parkeren achter de zaak.

Over ons

Club Moonlight te Moerdijk staat onder dagelijkse leiding van gastvrouw Yvonne. De entree van onze club is slechts 10 euro. Daarvoor mag u onbeperkt verblijven in onze gezellige en knusse bar met twee gratis drankjes samen met een dame van uw keuze al vanaf 50 euro voor 15 min. Meerdere dames tegelijk mogelijk!

Gevraagd

Nederlandse gastvrouwen; je kan netto, dus belasting Opting-In al eraf handje contantje 85 euro per 60 min verdienen. Werktijden bepaal je zelf. Ervaring niet vereist. Meedrinken, niet verplicht, levert 5 euro per drankje netto op.

Voor meer informatie kijk op de website Club Moonlight A16.