Vorige week Maandag nacht samen met vriend de gekheid in de kop gekregen en rond een uur of 2 nog binnen gevallen bij Fun Garden.

Na de sluitel in ontvangst hebben genomen, de locker eens opgezocht. De omkleed ruimte was 1 grote puinhoop! Slippers lagen overal, kluisjes stonden open met sleutel erin, badjassen op de grond. Niet echt een fris ontvangst .

Maar goed het mocht de pret niet bederven dus richting bar gewandeld. Er zaten 3 dames aan de bar en volgens de dame achter de bar waren er nog 2 bezet boven. Na wat gedronken te hebben de dames aan de overkant maar wat aangeboden en al snel zaten we met zijn 5en gezellig op een bankje te kletsen.

De dame langs mij stelde zich voor als Kuna (weet het niet zeker ) en begon op een erg vriendelijke manier te babbelen. Dit had als resultaat dat ik alsnog voor de bijl ging. Naar boven dus!

Aangekomen op de kamer bleek deze dame een waanzinnig sexbeest te zijn! Geen moment rust gehad, heerlijk zoenen, uitstekend pijpen en heerlijk intiem. Daarna nog een heerlijke massage gehad en voldaan naar beneden vertrokken.

Een geslaagde 45 min sessie gehad.