Welkom bij Bananas Suite (By Casa Privada). Op deze nieuwe locatie is een riante luxe en sfeervolle SM / event ruimte met vergunning gerealiseerd voor verhuur aan commerciele Meesteressen en of kinky girls, maar ook voor erotische events is deze sfeervolle ruimte te huren. Deze ruimte is gelegen in Casa Privada (Vergunningsnummer: DH/BWT-00046SEB17) aan de Loosduinsekade 284 in Den Haag.

Wij zijn uitstekend te bereiken met het OV, en parkeren is gratis tot 18:00. Voldoende parkeer gelegenheid aan de overkant of in omliggende straten mocht het voor de deur vol zijn.

Let op: wij zijn enkel geopend op afspraak. Wij zijn dus geen privehuis / sexclub maar een kamerverhuurbedrijf.

Tarieven kamer (Voor zowel SM Meesteressen als 1 op 1 ontvangst):

• 12.00-18.00 uur: €160,00
• 18.00-0.00 uur: €160,00
• Hele dag 11.00-23.30 uur: €220,00
• Losse huurprijs per uur: €50,00

Meesteres of zelfstandige dame moet in bezit zijn van een geldig BSN nr en of Kamer van Koophandel inschrijving en een geldig paspoort of ID kaart (rijbewijs telt niet!), en je moet minimaal 21 jaar zijn. Er is een schone moderne douche ruimte aanwezig en het gebruik van volop aanwezige schone handdoeken en schoonmaak / desinfectie middelen inbegrepen. Diverse meubilair, kooi, andreaskruis, bed en jacuzzi. Alle andere benodigde toys dien jezelf mee te nemen.

Klanten worden discreet ontvangen door de gastvrouw of gastheer van Casa Privada, men komt geen andere klanten tegen, dus privacy gewaarborgd. Vergunde locatie!

Tarieven verhuur gehele suite:

Minimaal 4 uur, tarieven op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.